Tricolorul nr 1245 vineri 20 iunie

din 18 Dec 2017


Adauga la Favorite

Seteaza pagina ca homepage

Contact


News Alert:

razboi coruptiei

Alegerile europarlamentare?! Jaf la drumul mare!


 

Domnule preÅŸedinte Corneliu Vadim Tudor,

Vă scriu, cu ochii în lacrimi ÅŸi cu o mare durere în suflet, în numele multor suceveni, care au votat, dintotdeauna, Partidul România Mare ÅŸi care sînt profund nemulÅ£umiÅ£i de rezultatul ultimelor alegeri europarlamentare. S-a întîmplat, ÅŸi de data aceasta, ceea ce aÅ£i prevăzut dvs. - o imensă fraudă electorală, pusă la cale de politicienii mafioÅ£i care ne conduc, ajutaÅ£i, din străinătate, tocmai de cei care ar fi trebuit să urmărească desfăşurarea corectă a acestor alegeri. S-a cîÅŸtigat, ÅŸi acum, tot prin hoÅ£ie ÅŸi minciună. RuÅŸine să le fie tuturor celor care s-au implicat în acest joc murdar! AceÅŸti impostori au primit ajutor ÅŸi din partea unor televiziuni, care, pentru mulÅ£i bani, i-au invitat, de dimineaÅ£a pînă seara, în tot felul de emisiuni, unde au avut ocazia să-ÅŸi aducă laude cu duiumul, deÅŸi, în realitate, cînd s-au aflat în funcÅ£ii de conducere, au arătat cît de incompetenÅ£i sînt. Au ales această variantă ÅŸi din teama că, dacă s-ar fi prezentat în faÅ£a oamenilor, ar fi fost huiduiÅ£i, înjuraÅ£i ÅŸi chiar scuipaÅ£i. AceÅŸti „cîÅŸtigători“ au fost ajutaÅ£i ÅŸi de acei aÅŸa-ziÅŸi sociologi, care, la comandă, pe bani grei, au scos sondaje mincinoase, influenÅ£înd, în mod indirect, opinia publică. Åži, iată că românii au trimis în Parlamentul European niÅŸte incompetenÅ£i, care, în loc să facă cinste României, îi vor face cel mai mare rău.

Mă doare sufletul cînd văd o asemenea hoÅ£ie, care nu mai încetează, de ani de zile. Mă doare sufletul cînd văd că un om cinstit, precum patriotul Vadim Tudor, un mare politician, care s-a luptat, dintotdeauna, pentru această Å£ară, nu poate ajunge în fruntea statului, din cauza acestor mafioÅ£i, care cumpără totul, cu bani negri. Se vorbeÅŸte despre democraÅ£ie în România ÅŸi despre alegeri corecte. Nimic mai fals! Totul e o imensă hoÅ£ie! La un moment dat, am făcut parte dintr-o comisie, la o secÅ£ie de votare din Suceava. Numărul alegătorilor înscriÅŸi pe lista electorală era de 1.932 de votanÅ£i, dintre care au absentat 1.541 de persoane, ceea ce înseamnă că s-au prezentat la vot doar 391 - clientela politică a celor de la PSD, PNL, PDL, dar într-un număr foarte mic. Din moment ce la o secÅ£ie nu au obÅ£inut decît 50-60 de voturi, e clar că au cîÅŸtigat alegerile datorită celor care nu s-au prezentat. Mai bine de 65% dintre români nu ÅŸi-au exercitat acest drept constituÅ£ional pentru că nu mai au încredere în politicienii de carton de astăzi, care, prin rotaÅ£ie, tot vin la Putere, ÅŸi nu fac nimic din ceea ce promit. Am o vîrstă - 64 de ani - ÅŸi umblu des printre oameni, aÅŸa că ÅŸtiu cum sună vocea străzii. La fiecare ciclu electoral, numele Vadim Tudor se află pe buzele multor români, care cred că: „Numai Vadim mai poate schimba ceva în Å£ara asta!“. Dar, mai aud ÅŸi alte vorbe: „Mereu l-am votat pe Vadim, mereu am votat PRM-ul, dar întotdeauna au fost furaÅ£i, aÅŸa că ce rost mai are să votez, din moment ce rezultatele sînt stabilite dinainte?!“. Foarte adevărat! Înainte de alegeri, viitorii cîÅŸtigători sînt trecuÅ£i, în acele aÅŸa-zise sondaje de opinie, cu procente mari, pentru ca, ulterior, totul să pară că s-a desfăşurat în mod corect.

Dvs., domnule preÅŸedinte Corneliu Vadim Tudor, în timpul campaniei electorale, nu aÅ£i fost invitat de foarte multe dintre televiziunile autohtone, cenzurîndu-vi-se acest drept. În schimb, aÅ£i umblat prin Å£ară, zile la rînd, alături de caravana PRM, dînd mîna cu oamenii ÅŸi vorbind cu ei, despre nenumăratele probleme care îi apasă. Pe unde aÅ£i trecut, românii v-au primit cu mult drag, v-au îmbrăţiÅŸat,

v-au făcut fotografii ÅŸi v-au aplaudat atunci cînd le-aÅ£i vorbit. Åži, cum se face că, în această Å£ară, un român adevărat, iubit de oameni, nu cîÅŸtigă alegerile, iar cei scuipaÅ£i ÅŸi huiduiÅ£i ajung, de ani de zile, la Putere?!

ÎngăduiÅ£i-mi, d-le preÅŸedinte, ca, pe lîngă faptele nedemne menÅ£ionate, să amintesc ÅŸi cîteva momente lăudabile. Ziua de 8 mai a fost una de neuitat, întrucît caravana PRM, în frunte cu dvs., a ajuns la Suceava. AÅ£i fost aÅŸteptat ÅŸi întîmpinat cu mare bucurie, de foarte mulÅ£i suceveni. Televiziunea locală Bucovina TV a anunÅ£at acest moment încă de pe data de 2 mai. Moderatorul Bogdan Gheorghiu a recunoscut că nu a avut niciodată un invitat atît de valoros ca dvs. În ziua de 8 mai, la orele 14,00, la Casa de Cultură, sala era plină, iar, afară, se afla o mulÅ£ime de oameni, care v-a întîmpinat cu aplauze răsunătoare. PreÅŸedinta organizaÅ£iei judeÅ£ene PRM Suceava, dna. Savetuca Ionesi, ÅŸi fiica mea, Monica, v-au aÅŸteptat, îmbrăcate în costume populare bucovinene, cu acel colac tradiÅ£ional ÅŸi cu sare. În sală, aÅ£i stîrnit ropote de aplauze, în nenumărate rînduri, datorită discursului impresionant pe care l-aÅ£i avut. Acest deosebit eveniment a fost difuzat de postul local de televiziune, spre marea bucurie a sucevenilor.

În acea zi, s-a mai petrecut un moment, care o să-mi rămînă în suflet pentru totdeauna ÅŸi de care îmi amintesc, ÅŸi acum, cu lacrimi în ochi. Am pomenit de fiica mea, Monica, în vîrstă de 28 de ani, care v-a întîmpinat la Casa de Cultură. Înainte de a merge la postul local de televiziune, m-aÅ£i întrebat: „Unde este fata ta, cea în costum naÅ£ional?“. V-am spus că a plecat acasă, fiindcă are copilaÅŸii bolnavi - două gemene, de 5 ani, ÅŸi un băieÅ£el, de 2 ani. De o lună de zile îi tot duce la doctor, însă fără vreun rezultat. În acel moment, aÅ£i pus mîna pe telefon, aÅ£i sunat la BucureÅŸti, aÅ£i vorbit cu cineva, iar, apoi, aÅ£i vorbit chiar cu directorul Spitalului JudeÅ£ean Suceava, astfel că, într-o oră, toÅ£i cei 3 copilaÅŸi au fost internaÅ£i în spital. În urma analizelor făcute, au fost puÅŸi, de urgenţă, sub tratament. Toate cadrele medicale i-au tratat cu multă grijă. Nu voi uita niciodată cuvintele pe care le-aÅ£i spus atunci cînd unul dintre membrii echipei dvs. v-a anunÅ£at că mai aveÅ£i 10 minute pînă intraÅ£i în emisiune: „Pînă nu văd aceÅŸti copilaÅŸi în siguranţă, nu plec nicăieri!“. AÅ£i sunat, din nou, la spital, mi-aÅ£i spus că totul e bine ÅŸi, abia apoi, aÅ£i plecat spre televiziune. Am o vîrstă, am cunoscut fel de fel de oameni, însă dvs. sînteÅ£i, de departe, cel mai sufletist dintre toÅ£i!

Nu am scris aceste rînduri cu scopul de a-i aduce laude preÅŸedintelui Partidului România Mare, ci pentru ca oamenii să ÅŸtie că acesta e adevăratul Corneliu Vadim Tudor, nu cel prezentat de o serie de pretinÅŸi analiÅŸti. Am cunoscut, într-adevăr, un om al faptelor, nu al vorbelor! Astăzi, nepoatele mele ÅŸi nepotul meu sînt sănătoÅŸi ÅŸi fericiÅ£i. După vreo două săptămîni, am fost sunat de dl. preÅŸedinte Vadim, care m-a întrebat: „Ce fac copilaÅŸii, cum se simt?“. În acel moment, am crezut că visez. Am răspuns, plin de emoÅ£ie: ,,CopilaÅŸii sînt bine, vă mulÅ£umesc, domnule preÅŸedinte!“. Iată că un om atît de important ÅŸi care are nenumărate probleme de rezolvat ÅŸi-a făcut griji pentru familia mea.

Vă mulÅ£umesc, domnule preÅŸedinte Vadim! Ne vom ruga mereu ca Bunul Dumnezeu să vă aibă în paza Sa. Sînt convins că, într-o zi, se va face dreptate ÅŸi în această Å£ară - oamenii îÅŸi vor da seama că singura soluÅ£ie pentru a ne salva de la pieire este votul acordat lui Corneliu Vadim Tudor ÅŸi Partidului România Mare.

Dragi români, mai sînt doar cîteva luni pînă la alegerile prezidenÅ£iale. UitaÅ£i-vă la toÅ£i candidaÅ£ii ÅŸi întrebaÅ£i-vă ce-au făcut ei pentru această Å£ară. ToÅ£i, la un loc, nu au valoarea patriotului Vadim Tudor. Domnule preÅŸedinte, în numele românilor adevăraÅ£i, vă rog să vă depuneÅ£i candidatura pentru preÅŸedinÅ£ia României. SînteÅ£i singurul om în care ne mai putem pune speranÅ£a. Doamne ajută! Cu deosebit respect,

Vasile Cerlincă, Suceava

Share |

Articol vizualizat de 2642 ori

Afisari

16 Iun 2014

Comenteaza acest articolTrebuie sa fiti logat pentru a comenta acest articol.