Tricolorul nr 1245 vineri 20 iunie

din 18 Dec 2017


Adauga la Favorite

Seteaza pagina ca homepage

Contact


News Alert:

pagina 1

Adevărul tot a ieşit la iveală... LA FINALA DE LA ROLAND GARROS, ŢIPETELE ŞI GEMETELE LASCIVE NU ERAU ALE MARIEI ŞARAPOVA, CI ALE DACIANEI SÎRBU!


AÅŸa după cum se ÅŸtie, la finala Turneului de tenis, de la Roland Garros, au asistat ÅŸi mai multe persoane din România: famiglia Victor Ponta-Daciana Sîrbu, Mircea Geoană, Nicu Bănicioiu, Gabriela Szabo. Au purtat ghinion, după cum s-a văzut. Rezolvaseră oamenii aceÅŸtia toate problemele pentru care au fost unÅŸi în funcÅ£ii atît de importante? Acest Ponta e Bombonel la cub: dacă ar putea să fie, simultan, în cîteva zeci de locuri - s-ar da peste cap ÅŸi ar fi! Îmi aduc aminte de o scenă terifiantă, petrecută acum vreo 12 ani: cînd a sosit sicriul cu osemintele lui Carol al-II-lea, pe Aeroportul Otopeni, pe la 12 noaptea, Adrian Năstase a Å£inut un discurs, alături de catafalc, dar ecranul televizorului era împărÅ£it în două, pe cealaltă jumătate fiind meciul amical de fotbal România-Rusia. Eu, unul, mănînc ÅŸi fotbal, ÅŸi televiziune pe pîine, de zeci de ani. Mărturisesc că m-am frecat la ochi. Nu-mi venea să cred.

Ce comentariu suprarealist s-ar putea face: „Mingea ajunge la Gîlcă, apoi la Adrian Ilie, care i-o pasează lui Adrian Năstase, iar acesta, cu o fentă de corp, o trimite drept în capul lui Carol al II-lea, numai că fostul rege n-a sesizat această fineÅ£e ÅŸi balonul s-a rostogolit în afara aeroportului!“.

Nu cred că exagerez dacă voi spune că acea transmisie macabră a fost unicat pe plan mondial. Nimănui nu-i trecuse prin minte, pînă atunci, să amestece un meci de fotbal cu o procesiune funerară! ProtagoniÅŸtii acelui moment au luat-o în direcÅ£ii diferite: Carol al II-lea spre mormînt, Adrian Năstase spre puÅŸcărie. Nu mă bucur de necazul cel mare care l-a lovit pe fostul meu coleg de liceu, dar el ÅŸi-a căutat-o cu lumînarea, a avut o Å£ară pe mînă ÅŸi a făcut-o praf. Dar ne-a lăsat ÅŸi o moÅŸtenire teribilă: VictoraÅŸ, ai grijă de Daciana! De ce l-o fi împins acest om, neîndoielnic, cultivat, Adrian Năstase, în funcÅ£ia de ÅŸef de partid pe un individ obscur, măcinat de complexe ÅŸi ambiÅ£ii, care nu se pricepe la absolut nimic? Doar pentru ca lumea, prin comparaÅ£ie, să-l regrete pe el, posesorul de ouă fără număr, fără număr? Merita preÅ£ul ăsta? FireÅŸte, ÅŸi pe timpul tandemului Ion Iliescu-Adrian Năstase s-a furat ca-n codru, inclusiv în ceea ce priveÅŸte alegerile. Dar jaful colosal săvîrÅŸit de haita de ÅŸacali flămînzi formată din Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Sebastian Ghiţă depăşeÅŸte orice limită a abjecÅ£iei. Ce-au făcut nenorociÅ£ii ăştia la 25 mai este o veritabilă crimă împotriva Poporului Român ÅŸi chiar a Europei! Să furi voinÅ£a unei întregi NaÅ£iuni, pentru a trimite în supremul forum al democraÅ£iei europene niÅŸte neveste, amante ÅŸi analfabeÅ£i cu bani - aÅŸa ceva nu va rămîne fără urmări, bag mîna în foc. Am spus că necoptul Ponta nu ÅŸtie să facă nimic. Am greÅŸit, ÅŸtie ceva. Åžtie să ciordească. Åžtie să se asocieze cu alÅ£i hoÅ£i, pentru a fura cît mai mult ÅŸi a ÅŸterge urmele. Avem de-a face cu o grupare de crimă organizată, indiscutabil. Dar nu le ieÅŸea pasienÅ£a acestor mafioÅ£i dacă nu s-ar fi gîndit să-l neutralizeze, definitiv, pe duÅŸmanul lor natural: Traian Băsescu. Care tace mîlc, de o lună de zile. El, care la alegerile prezidenÅ£iale din toamna anului 2004 cerea arestarea unui director de la Statistică! Dar nu singur, ci alături de papagalul cu cravate fistichii ÅŸi ÅŸolduri de fotomodel la pensie, C.P. Tăriceanu. Pe care l-a uns prim-ministru, deÅŸi specimenul e gol ca o nucă seacă. Astăzi, grecoteiul fudul vrea, el, suprimarea lui Traian Băsescu. Întîi l-a tăiat cu pixul, după care, dacă ar avea mai multă putere, l-ar tăia cu drujba. Absolut penibilă tăcerea de mormînt a unui om care făcea scandal din orice. „Traian Băsescu e aici?“ - ar putea întreba Antena 3. „Nu, nu e aici, e la groapa cu furnici“ - ar răspunde poporul, la care marinarul tot pretindea că se întoarce. Ce ieftin s-a vîndut ăsta! I s-a azvîrlit ÅŸi lui, sub masă, o ciosvîrtă electorală (2 mandate, pentru partiduleÅ£ul lui inexistent), ÅŸi-a luat ÅŸpaga ÅŸi s-a întors la tovarăşa lui de viaţă: sticla.

Atît de rău a ajuns Å£ara lui Brâncoveanu, Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu, Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Constantin BrâncuÅŸi, George Enescu, Nicolae Iorga, Henri Coandă, Octavian Goga, Lucian Blaga ÅŸi a atîtor altor idealiÅŸti: pe mîna unor bande de hoÅ£i ÅŸi de impostori! Care dau mită ÅŸi peste hotare, unor pretinÅŸi „democraÅ£i“ ÅŸi „luptători pentru drepturile omului“ din Europa ÅŸi din America. Iar derbedeii ăştia închid ochii la toate fărădelegile puÅŸlamalelor fanariote. Halal! Parcă mai cinstit era un război, măcar ÅŸtiam o socoteală.

CoÅŸmarul ăsta de silenÅ£ium lugubru a fost spart, sîmbătă, de o rafală de icnete, Å£ipete, urlete, gemete ÅŸi alte gîfîieli de femeie în călduri. ToÅ£i au crezut că acest recital erotic e dat de rusoaica Maria Åžarapova. Fiindcă aÅŸa fac unele tenismane cînd servesc: se opintesc, dau strigăte de luptă, ca rugbyÅŸtii maori. Dar martori oculari, prezenÅ£i pe arena de la Roland Garros, ne-au relatat că zgomotele cu pricina ieÅŸeau din gura Dacianei Sîrbu. Cine o făcea pe „prima doamnă“ a ţării să slobozească astfel de onomatopee sexapiloase? Nimeni altul decît Robert Turcescu, aflat imediat în spatele ei! Profitînd de faptul că Victor Ponta ÅŸi Nicu Bănicioiu îÅŸi giugiuleau bîrzoiu', Fulgerică de la B1 TV o coţăia pe fosta lui amantă exact cînd servea rusoaica - de aici iluzia optică ÅŸi auditivă. Multă inventivitate trebuie că are Å£igănuÅŸul respectiv dacă poate provoca asemenea cascade guturale în făptura spălăcită ÅŸi deÅŸirată, ca o prăjină, a odraslei popii...

Corneliu Vadim Tudor

(Pamflet scris joi, 12 iunie 2014)

Share |

Articol vizualizat de 5010 ori

Afisari

16 Iun 2014

Comenteaza acest articolTrebuie sa fiti logat pentru a comenta acest articol.