Tricolorul nr 1245 vineri 20 iunie

din 18 Dec 2017


Adauga la Favorite

Seteaza pagina ca homepage

Contact


News Alert:

asa va place istoria

Traficul de droguri alimentează Mafia politică şi militară (28)


Comitetul celor 300 este societatea secretă supremă, formată dintr-o clasă conducătoare intangibilă, din care fac parte regina Angliei, regina Olandei, regina Danemarcei ÅŸi celelalte familii regale din Europa. AceÅŸti aristocraÅ£i au hotărît, la moartea reginei Victoria, matriarha Guelfilor Negri veneÅ£ieni, că, pentru a obÅ£ine controlul asupra întregii lumi, e necesar ca aristocraÅ£ia să intre în afaceri cu liderii nearistocratici, dar extrem de puternici, ai afacerilor corporatiste pe scară globală. Astfel, uÅŸile spre puterea supremă li s-au deschis ÅŸi ,,oamenilor de rînd“ („commoners“), cum îi place reginei Angliei să-i numească.

Åžtiu, din vremea în care lucram în domeniul Serviciilor de InformaÅ£ii, că ÅŸefii guvernelor străine îi numesc pe membrii acestei organizaÅ£ii atotputernice ,,Magicienii“. Stalin ÅŸi-a creat propria sintagmă la adresa lor - ,,ForÅ£ele întunericului“ -, iar preÅŸedintele american Eisenhower, care niciodată nu a reuÅŸit să depăşească nivelul unui ,,hofjuden“ (,,evreu de curte“), folosea expresia cu totul inadecvată ,,complexul militaro-industrial“. Neîncrederea ÅŸi teama sa faţă de Comitetul celor 300, adînc înrădăcinate, s-au dovedit pe deplin întemeiate.

Divertismentul popular, mai ales în domeniul cinematografic, a fost folosit pentru a-i discredita pe cei care au încercat să atragă atenÅ£ia asupra acestei ameninţări, cea mai periculoasă, la adresa libertăţii individuale ÅŸi colective a omenirii. Libertatea este un drept primit de la Dumnezeu, pe care omul a căutat, întotdeauna, să-l submineze ÅŸi să-l subjuge; totuÅŸi, dorul de libertate al fiecărui individ este atît de mare încît, pînă în prezent, nici un sistem n-a putut smulge acest sentiment din inima omului. Experimentele care au avut loc în URSS, Marea Britanie ÅŸi SUA, pentru a eroda ÅŸi a slăbi dorinÅ£a omului de libertate, s-au dovedit, pînă în prezent, incapabile de succes. Dar, odată cu apariÅ£ia Guvernului Mondial Unic ÅŸi a Noii Ordini Mondiale, se vor pune în aplicare experimente cu rază lungă de acÅ£iune, pentru a eradica din mintea, trupul ÅŸi sufletul omului dorinÅ£a de libertate primită de la Dumnezeu. Ceea ce vedem acum nu înseamnă încă nimic, e o simplă bagatelă, pe lîngă ceea ce ni se pregăteÅŸte. Atacul asupra sufletului constă într-o serie de experimente, aflate, acum, în faza de elaborare ÅŸi, cu regret trebuie s-o spun, instituÅ£iile din Statele Unite au jucat un rol de frunte în cumplitele experimente care au fost puse, deja, în practică, la un nivel restrîns, în anumite instituÅ£ii, precum Spitalul Naval Bethseda ÅŸi Închisoarea Vacaville, din California.

Unele filme din seria James Bond, cum ar fi ,,The Assasination Bureau“ (,,Biroul de Asasinate“), ,,The Matarese Circle“ (,,Cercul Matarese“), conÅ£in diverse simulacre, destinate să ascundă adevărul asupra existenÅ£ei unor asemenea organizaÅ£ii, care funcÅ£ionează pe o scară mult mai extinsă decît ÅŸi-ar putea imagina vreodată fecunzii scenariÅŸti de la Hollywood. TotuÅŸi, Biroul de Asasinate e absolut real. Acesta există în Europa ÅŸi în Statele Unite, cu unicul scop de a îndeplini ordinele Comitetului celor 300, comiÅ£înd asasinate la nivel înalt, acolo unde orice alte remedii au dat greÅŸ. PERMINDEX a coordonat asasinarea lui J.F. Kennedy, sub conducerea lui William Stephenson, cel care, vreme de ani buni, a fost principalul agent operativ al reginei Angliei, pentru ,,controlul dăunătorilor“.

Clay Shaw, un agent de contract al CIA, a condus operaÅ£iunea PERMINDEX de la Trade Mart Center, din New Orleans. Fostul procuror general al districtului New Orleans, Jim Garrison, a fost la un pas de a divulga complotul de asasinare a preÅŸedintelui Kennedy. Însă, cînd a ajuns la numele lui Clay Shaw, cei ce vegheau din umbră ,,s-au ocupat“ de el, iar Shaw a fost găsit nevinovat de orice implicare în complotul vizînd atentatul. Faptul că Shaw a fost eliminat în maniera lui Jack Ruby, alt agent de contract al CIA – ÅŸi unul, ÅŸi celălalt au murit din cauza unui cancer provocat, cu acÅ£iune rapidă -, arată cît se poate de clar că, în căutarea adevărului, Garrison se afla pe drumul cel bun.

Un al doilea Birou al Asasinatelor se găseÅŸte în ElveÅ£ia ÅŸi a fost condus, pînă de curînd, de un personaj oneros, căruia nu i s-a mai găsit nici o fotografie din 1941 încoace. OperaÅ£iunile erau finanÅ£ate - ÅŸi, probabil, încă mai sînt – de familia Oltramaire, din Nobilimea Neagră elveÅ£iană, proprietară a Băncii Lombard-Odier, din Geneva, una din firmele Comitetului celor 300. Principalul om de contact era Jacques Soustelle (conform dosarelor informative ale G2, din U.S. Army). Acest grup era într-o strînsă legătură cu Allen Dulles ÅŸi cu Jean de Menil, un membru important al Comitetului celor 300 ÅŸi un personaj proeminent în industria petrolieră din Texas. Documentele G2 ale Armatei arată că grupul a fost profund implicat în comerÅ£ul cu arme din Orientul Mijlociu. Mai mult decît atît, dar Biroul de Asasinate se află la originea a nu mai puÅ£in de 30 de încercări de eliminare fizică a generalului Charles de Gaulle, în toate aceste tentative Jacques Soustelle fiind direct implicat. AcelaÅŸi Soustelle a fost omul de legătură al grupării de gherilă Sendero Luminoso (Cărarea Luminoasă), care îi proteja pe producătorii peruani de cocaină, în interesul Comitetului.

După ce toate eforturile Biroului de Asasinate au eÅŸuat, datorită excelentei activităţi desfăşurate de D.G.S.E. (Serviciul francez de InformaÅ£ii, fostul S.D.E.C.E.), sarcina a fost preluată de MI6 – Departamentul 6 al InformaÅ£iilor Militare britanice, cunoscut ÅŸi ca Secret Intelligence Service (S.I.S.), sub numele de cod ,,Åžacalul“. S.D.E.C.E. folosea absolvenÅ£i tineri ÅŸi inteligenÅ£i ÅŸi nu era infiltrat, într-o măsură semnificativă, de MI6 sau de K.G.B. Antecedentele sale de depistare a agenÅ£ilor străini îl făceau să fie invidiat de Serviciile Secrete ale tuturor statelor, iar grupul operativ constituit de francezi l-a urmărit pe ,,Åžacal“ pînă la destinaÅ£ia finală, omorîndu-l înainte de a apuca să deschidă focul asupra convoiului auto în care se afla generalul de Gaulle.

(va urma)

JOHN COLEMAN

Share |

Articol vizualizat de 3017 ori

Afisari

16 Iun 2014

Comenteaza acest articolTrebuie sa fiti logat pentru a comenta acest articol.